В «ЛНР» заявили, що захопили двох підпільників з «Азова»

В «ЛНР» заявили, що захопили двох підпільників з «Азова»
В «ЛНР» заявили, що захопили двох підпільників з «Азова»

Співробітники так званого «міністерства держбезпеки» (МДБ) самопроголошеної «Луганської народної республіки» затримали в Луганську лідерів «підпільного угруповання» полку спеціального призначення «Азов», повідомляє сайт «МДБ».

«Міністерством держбезпеки ЛНР в ході цілеспрямованої роботи з протидії діяльності іноземних радикальних угруповань, які під контролем спецслужб займаються пропагандою ідеології крайнього націоналізму, розпалюють міжнаціональну ворожнечу і здійснюють розвідувальні операції на території республіки, виявлена група фанатів футбольного клубу «Зоря» «Ультрас Чорно-білі», - повідомила представник «МДБ» Євгена Любенко У «ЛНР» називають фанатів «підпільним відділенням» «Азова».

Бойовики нібито затримали 20-річного Владислава Овчаренко і 19-річного Артема Ахмерова за шпигунство. Сепаратисти стверджують, що затриманих завербував співробітник Головного управління розвідки міністерства оборони України з позивним «Великий і Злий». У «МДБ» розповіли, що виявили у затриманих символіку батальйону «Азов», «Правого сектора», ФК «Зоря», листівок із закликом до боротьби з сепаратистами. У «республіці» стверджують, що Ахмерова та Овчаренко фінансували українські спецслужби і праворадикальні організації.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: