В НАЗК скаржаться на громадських активістів, які псують імідж Агентству

В НАЗК скаржаться на громадських активістів, які псують імідж Агентству
Член НАЗК Руслан Радецький
Фото: УНІАН

Радецький вважає, що активісти і політики використовують негативний імідж НАЗК для самопіару

Член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький вважає, що негативний імідж НАЗК формують громадські активісти. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».

«Ми фактично на ноги ставали з нуля – у нас не було приміщення, нормативної бази. Але суспільство очікувало результатів одразу. Точніше навіть не суспільство, а низка громадських організацій, які накручували ситуацію, вимагаючи всього і швидше. Але не можна ж, коли стоїть лише фундамент і нема ще стін, проводити внутрішні роботи. От і ми робимо все поступово. Бачимо недоліки, намагаємось їх усунути», - сказав Радецький.

На його думку, активісти і політики використовують негативний імідж НАЗК для самопіару. «Негативний імідж, який формується зусиллями ряду громадських активістів, політичних діячів, досить вигідний для їхнього власного самопіару. Ніхто ж не звертає увагу на інші органи, де теж є проблеми. Візьмемо хоча б Верховну Раду – це колегіальний орган, до якого є питання щодо якості прийняття законів, відвідування засідань, але ніхто з політиків на цьому не піариться. А коли вони виходять на телеекран, то одразу починають волати, що НАЗК не працює», - зазначив Радецький. 

Як відомо, активісти і політики висувають НАЗК низку претензій щодо неефективності роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: