В НАЗК сподіваються поповнитись новим членом

В НАЗК сподіваються поповнитись новим членом
Корчак:  Будемо сподіватись, що в серпні агентство поповниться новим членом

Глава НАЗК сподівається на заповнення однієї вакансії у серпні

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак висловила сподівання про якнайшвидше заміщення вакантних посад членів НАЗК. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

За її словами, агентство не має відношення до роботи конкурсної комісії і не втручається в її діяльність. Вона виказала здивування, чому «більше року комісія ніяким чином не працювала, аби дообрати п’ятого члена Нацагентства».

«Невже конкурсна комісія не розуміла, що робота в складі чотирьох членів Нацагентства формує підвалини для змови при прийнятті рішень «два на два»?», - дивується Корчак.

Глава НАЗК сподівається на заповнення однієї вакансії у серпні.

«Сьогодні нас троє, і ми  приймаємо більше рішень, ніж коли нас було четверо:  йде процес обговорення питань й аргументації проектів рішень. Будемо сподіватись, що в серпні агентство поповниться новим членом, і його вибір не розтягнеться в часі», - заявила вона.

Нагадаємо, міністр юстиції України Павло Петренко вважає, що керівництво НАЗК має написати заяви про звільнення і піти у відставку.

Кабінет міністрів України достроково припинив повноваження члена Національного агентства щодо запобігання корупції Руслана Рябошапки, задовільнивши його заяву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: