В ОБСЄ зафіксували ракетний комплекс «Оса» на окупованій території

В ОБСЄ зафіксували ракетний комплекс «Оса» на окупованій території
Безпілотник ОБСЄ дальнього радіусу дії зафіксував на окупованому Донбасі російські ракетні комплекси

Ракетний комплекс виявлено неподалік від н. п. Житенко (70 км на схід від Донецька)

Безпілотний літальний апарат СММ дальнього радіуса дії виявив зенітний ракетний комплекс (ЗРК; 9К33 «Оса»), – за оцінкою, у ЗРК працював двигун, а сам ЗРК функціонував. комплекс

Про це повідомляє місія ОБСЄ в Україні на своїй сторінці у Фейсбук. 

Ракетний комплекс виявлено неподалік від н. п. Житенко (70 км на схід від Донецька) на північний захід від непідконтрольного урядові району поблизу кордону з Російською Федерацією.

«Безпілотний літальний апарат СММ дальнього радіуса дії виявив зенітний ракетний комплекс (ЗРК; 9К33 «Оса» )- за оцінкою, у ЗРК працював двигун, а сам ЗРК функціонував, - неподалік від н. п. Житенко (70 км на схід від Донецька) на північний захід від непідконтрольного урядові району поблизу кордону з Російською Федерацією, де СММ раніше зафіксувала автоколони, які в’їжджали до України та виїжджали з неї», - йдеться у повідомленні.

Раніше там же місія ОБСЄ фіксувала автоколони, які в’їжджали до України та виїжджали з неї. 

Зазначимо, «Оса» - радянський автоматизований військовий зенітно-ракетний комплекс. Комплекс є всепогодним і призначений для прикриття сил і засобів мотострілецької дивізії у всіх видах бойових дій. Розробка почалася 27 жовтня 1960 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: