В поліції стверджують, що в центрі Києва все спокійно

В поліції стверджують, що в центрі Києва все спокійно
Акція протесту в Києві

Правоохоронці закликають із розумінням поставитися до певних незручностей: встановлення металошукачів, проведення огляду та перевірки документів і особистих речей

Станом на 10:00 порушень громадського порядку у центрі Києва, де сьогодні заплановані масові акції, не зафіксовано, публічну безпеку забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, передає відділ комунікації поліції Києва.

«Станом на 10:00 порушень громадського порядку не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, акції за участю великої кількості громадян відбуваються в урядовому кварталі та на Майдані Незалежності.

«Аби уникнути провокацій, столична поліція вживатиме превентивних заходів. Правоохоронці закликають із розумінням ставитися до певних незручностей, а саме встановлення металошукачів, проведення поверхневого огляду та перевірки документів і особистих речей», – додали у поліції.

«Поліція в жодному випадку не заважатиме у проведенні мирних акцій і висловленні громадянської позиції, однак оперативно реагуватиме на будь-які порушення правопорядку. Ми закликаємо всіх бути уважними та обережними», – наголосив начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко.

Зранку перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту обмежено.

Згідно з наданими заявками, в столиці відбуваються масові заходи. Публічну безпеку забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, додали в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: