В районі Авдіївки ДРГ бойовиків спробувала підійти до опорного пункту сил АТО, - прес-центр

На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок ведення вогню.

З другої половини доби, 20 червня, бойовики активізувалися по всій лінії розмежування і 41 раз обстріляли позиції сил АТО, у тому числі з забороненої Мінськими угодами зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок ведення вогню. По опорних пунктах поруч з Авдіївкою, Невельским та Новосьолок-2 бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, а по шахті Путилівська (Бутівка) і поблизу Верхньоторецького з 82 мм мінометів.

З кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем ворог обстрілював зміцнення неподалік Зайцевого і Майорска. Крім того, близько 19:00 поряд з Авдіївка ДРГ з 8 осіб за напрямом Ясинуватій під прикриттям вогню 82 мм мінометів здійснила спробу підійти до опорного пункту сил АТО. Відкривши вогонь на поразку, українські бійці змусили диверсантів відійти.

На Маріупольському напрямку бойовики 18 разів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Мар'їнки, Гранітного, Тарамчука і Гнутового з великокаліберних кулеметів і гранатометів, а неподалік Красногорівки з зенітної установки і мінометів калібру 82 і 120 мм. По укріпленнях в районі Широкіного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, 82 і 120 мм мінометів.

На Луганщині неподалік Щастя активно діяли снайпери.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: