В Україні створять єдиний реєстр ветеранів

В Україні створять єдиний реєстр ветеранів
На базі Єдиного державного реєстру ветеранів створять онлайн систему «Е-ветеран» – єдину систему обліку, де кожен ветеран буде мати власний «кабінет»

«Це надасть можливість кожному з ветеранів отримувати державні послуги або консультування в онлайн-режимі» – сказала Фріз

В Україні створять Єдиний державний реєстр ветеранів. Про це під час презентації діяльності Міністерства у справах ветеранів у парламенті повідомила профільний міністр Ірина Фріз.

За її словами, на базі Єдиного державного реєстру ветеранів створять онлайн систему «Е-ветеран» – єдину систему обліку, де кожен ветеран буде мати власний «кабінет».

«Це надасть можливість кожному з ветеранів отримувати державні послуги або консультування в онлайн-режимі. Відстежувати статус розгляду власних документів, вступати в безпосередню комунікацію з працівниками міністерства» – сказала Фріз.

Також під онлайн-систему «Е-ветеран» створять мобільний додаток.

Міністр повідомила, що низка міжнародних партнерів виявила бажання допомогти у створенні такого проекту, але які саме ці партнери – не сказала.

Нагадаємо, 22 листопада Верховна Рада України призначила нардепа Ірину Фріз міністром у справах ветеранів. Фріз назвала чотири напрямки роботи Міністерства ветеранів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: