В Запорізькій області школярі під загрозою смерті примушували шестикласницю платити їм гроші

В Запорізькій області школярі під загрозою смерті примушували шестикласницю платити їм гроші

Батьки кривдниці вибачатися перед постраждалою не збираються

У Мелітополі група учнів займається цькуванням 11-річної шестикласниці. Про це повідомляє ТСН.

За словами постраждалої Діани Гладковою, вона живе в постійному стресі вже півроку. «Спочатку ми просто посварилися - ну, звичайна сварка. Потім вони почали мені дзвонити, погрожувати, що ти повинна гроші, почали лаяти матом. Можуть сказати: дай гроші, чого ти нам гроші не принесла», - за її словами, конфлікт почався після сварки зі старшою на два роки подругою.

У записаному мамою Діани телефонній розмові дитині в наказовій формі вимагає приносити і віддавати по 10 гривень щодня протягом тижня. «Немає грошей - немає тебе», - так відповів співрозмовник на питання, що буде в разі відсутності грошей.

Мама Анжела Гладкова звернулися до батьків дітей, які разом з колишньою подругою влаштували цькування. Лише деякі з них вибачилися. «Протягом тижня до сих пір не подзвонили, не вибачилися. Ходять, сміються. Кажуть, нашій дитині 13 років, їй нічого не буде за вимагання і погрози», - розповіла мама потерпілої.

Мати 8-класниці, яку звинувачують у погрозах, зустрічатися відмовилася. По телефону вона існування конфлікту підтвердила, але запевняє, що це було одноразове непорозуміння.

Класний керівник розповів, що ситуацію владнають всередині навчального закладу на класній годині «з точки зору виховної частини».

У поліції, куди батьки Діани тиждень тому звернулися із заявою, до сих пір не зв'язалися з сім'єю потерпілої. Дорослі з'ясували, що документ навіть не зареєстрований в реєстрі, а весь цей час знаходився на розгляді співробітників ювенальної превенції. Мама дівчинки написала скаргу на бездіяльність працівників поліції.

Поки ситуацію в навчальному закладі не перевірять в департаменті освіти і поліції, Діана не ходитиме до школи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: