Вбивство журналістки у Болгарії: затриманий чоловік зізнався у злочині

Вбивство журналістки у Болгарії: затриманий чоловік зізнався у злочині
Северин Красіміров зізнався у вбивстві

Мати підозрюваного розповіла, що її син був п'яний і нічого не пам'ятає

Громадянин Болгарії Северин Красіміров, якого затримали у Німеччині, зізнався у вбивстві журналістки Вікторії Марінової.

«Він зізнався в скоєному. Каже, що був п’яний. Він сказав, що нічого не пам’ятає», — розповіла його мати у коментарі болгарському телеканалу Nova.

Вона також стверджує, що у Северина затримка розвитку. За її словами він приймав таблетки, однак вона перестала йому їх давати. Окрім Северина, у жінки ще семеро дітей.

Наразі невідомо чи екстрадують підозрюваного до Болгарії. Суд федеральної німецької землі Нижня Саксонія має сьогодні ухвалити відповідне рішення.

Раніше повідомлялося, що поліція Німеччини затримала 21-річного підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві болгарської журналістки. У день убивства журналістки він виїхав з Болгарії до Румунії. Його затримали поблизу Гамбурга. За словами міністра внутрішніх справ Болгарії Младена Марінова, слідчі знайшли на одязі та тілі вбитої журналістки ДНК іншої людини.

Раніше повідомлялося, що у Болгарії у справі про вбивство журналістки Марінової затримали румуна українського походження. Пізніше чоловіка відпустили з-під варти за відсутністю доказів його причетності до злочину.

Нагадаємо, 6 жовтня у Болгарії неподалік від міста Русе було знайдене тіло жорстоко вбитої телеведучої одного з місцевих каналів Вікторії Марінової.  В ОБСЄ шоковані вбивством болгарської журналістки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: