Вдова Вороненкова заявила, що слідство - на правильному шляху

Вдова Вороненкова заявила, що слідство - на правильному шляху
Марія Максакова

Максакова наголосила, що має вищу юридичну освіту і професійно оцінює роботу українських правоохоронців у цій справі

Дружина вбитого екс-депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова Марія Максакова вважає, що слідство знаходиться на вірному шляху. Про це вона заявила на брифінгу, повідомляють «Українські новини».

«Слідство, я можу вам впевнено це заявити, знаходиться на вірному шляху», - сказала вона.

Максакова підкреслила, що має вищу юридичну освіту і професійно оцінює роботу українських правоохоронців у цій справі.

Зазначається, що дружина вбитого скептично ставиться до розслідування російських правоохоронців, які розслідують обставини загибелі Вороненкова.

За її словами, слідство у Росії веде слідчий Денис Жаренов, який раніше фабрикував справу за звинуваченням у корупції її чоловіка.

Крім того, Максакова повідомила, що охоронець Вороненкова, який під час перестрілки вбив кілера й дістав поранення, пішов на поправку, його стан значно покращився.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Наразі відомо, що Ярослав Тарасенко, заарештований на два місяці у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, за даними прокуратури, привіз кілера до місця вбивства депутата.

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: