Тривають слідчі дії щодо Довгого - Холодницький

Тривають слідчі дії щодо Довгого - Холодницький
Нардеп Олесь Довгий

За наявності достатніх доказів Довгому буде оголошено підозру та складено обвинувальний акт

Спільні слідча та прокурорська групи Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро та Генеральної прокуратури після отримання згоди парламенту на притягнення Олеся Довгого до кримінальної відповідальності одразу почала проводити слідчі дії щодо нардепа. Про це повідомив керівник САП Назар Холодницький на своїй сторінці в Facebook.

«Спільні слідча та прокурорська групи САП-НАБУ-ГПУ одразу після отримання згоди почали проводити необхідні слідчі дії саме щодо вказаного народного депутата. За наявності достатніх доказів буде оголошено підозру та складено обвинувальний акт», - написав він.

Холодницький зазначив, що далі буде судовий процес, де Довгий матиме змогу захищати себе.

Нагадаємо, 11 липня парламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Олеся Довгого,

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідчі найближчим часом пред’являть підозру Довгому. 

Довгий підозрюється у порушенні регламенту Київради. Справа стосується виділення земельних ділянок у столиці в 2007-2009 роках. Тоді Довгий був секретарем Київської міської ради.

У серпні 2007 року Київська міська рада ухвалила рішення щодо скорочення площі заказника «Жуків острів», який існував ще з 1999 року, з 1630 га до 196 га. У результаті цього землю, що втратила природно-заповідний статус, віддали під забудову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: