Вибух у столиці: постраждалі виявились родичами Героя України

Вибух у столиці: постраждалі виявились родичами Героя України

Поліція вивчає відеозаписи, аби встановити особу зловмисника

Постраждалі внаслідок вибуху у центрі Києва виявились родичами Героя України Валерія Чибінєєва, передає «112 Україна».

«Як нам вдалось з'ясувати на місці, постраждалі у центрі Києва – це родичі Героя України Валерія Чибінєєва, а саме - його дружина, мати дружини та друг сім’ї», - повідомила журналістка.

За її словами, лікарі не коментують, чи перевели постраждалих з реанімації до звичайної палати та не розповідають про характер травм, однак з'ясовано, що мати дружини Чибінєєва отримала осколкові поранення.

За словами глави Нацполіції Сергія Князєва, наразі здійснюється детальний аналіз інформації, яка може сприяти розкриттю цього злочину.

«Експерти досліджують вилучені рештки вибухового пристрою, найближчим часом ми будемо розуміти масу і категорію цієї вибухівки. Чи це була якась штатна бойова граната, чи це була саморобна (вибухівка) - поки що експерти конкретної відповіді не дають», - зауважив голова Нацполіції.

«Досі осіб, які підозрюються, ми, на жаль, не встановили, але нам велику допомогу надали журналісти, які були на місці пригоди, ми вилучили в них відеозаписи, які нам можливо допоможуть ідентифікувати осіб, причетних до цього злочину», - сказав він.

Поліція відкрила провадження за статтею «Замах на вбивство».

Як повідомляв «Главком», 24 серпня близько 14.00 у Києві, на вулиці Грушевського, стався вибух, внаслідок якого троє осіб отримали тілесні ушкодження.

Речниця СБУ Олена Гітлянська заявляла, що наразі основною версією вибуху на Грушевського є хуліганство.

Своєю чергою секретар РНБО Олександр Турчинов не виключив, що вибух на вулиці Грушевського в Києві міг бути спланованим терактом.

Напередодні СБУ попередили про можливі провокації на День Незалежності

У поліції також розповіли нові подробиці про вибух у центрі Києва.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: