Відомий російський актор закликав звільнити Сенцова

Відомий російський актор закликав звільнити Сенцова
Олександр Філіппенко закликав звільнити Сенцова

Філіппенко відкрито підтримує Україну під час агресії Росії

Російський актор Олександр Філіппенко, відомий за роллю Азазелло в екранізації «Майстера і Маргарити», закликав звільнити українського режисера Олега Сенцова.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Я прошу всіх, у кого ще залишилася чиста свідомість та чуттєве серце. Ми повинні врятувати Олега. Ми не повинні мовчати. Олег повинен бути на волі. Але в першу чергу, він повинен залишитися живим. Я вірю у позитивний результат», — сказав актор.

Філіппенко відкрито підтримує Україну під час агресії Росії. Після анексії Криму він разом з іншими діячами культури та науки висловився проти політики Путіна.

Раніше повідомлялося, що у Санкт-Петербурзі під будівлею Петроградського районного суду затримали трьох активістів, які тримали український прапор і плакат на підтримку українського політв’язня Олега Сенцова.

Нагадаємо, у Києві на Майдані Незалежності проходила акція на підтримку українського політв'язня, кінорежисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування.

Анонсувалося, що у 71 місті світу пройде акція на підтримку Олега Сенцова. 

Так, заходи на підтримку українського політв'язня пройшли в Австралії, США, Німеччині, Грузії, Ізраїлю, Франції, Німеччині, Об'єднаних Арабських Еміратах, Кувейту, Канаді, Португалії, Британії, Греції, Австрії, Чехії, Швеції, Швейцарії, Естонії, Литві, Латвії, Італії та Бельгії. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: