Вкрали Lexus - купив новеньку «Тойоту». Головний патрульний країни похвалився автівкою

Вкрали Lexus - купив новеньку «Тойоту». Головний патрульний країни похвалився автівкою
Олександр Фацевич. Фото УНІАН

Перед купівлею автівки Фацевич узяв кредит у банку на півмільйона гривень

Заступник Голови Національної поліції України-керівник патрульної поліції Олександр Фацевич купив автомобіль Toyota Camry, 2017 року випуску загальною вартістю 688,5 тис. грн.

Про це стало відомо «Главкому» з повідомлення про зміни в майновому стані поліціянта від 12 жовтня.

Машину придбано у київському салоні ТОВ «Саміт Моторз Україна».

За даними реєстру МВС, об’єм двигуна автівки Фацевича становить 2494 куб. см.

На сайтах офіційних магазинів Toyota зазначено, що нова машина серії Camry оснащена розширеним діапазоном технічних засобів безпеки, які відповідають рівню престижного седана бізнес-класу.

Крім цього, 12 жовтня Фацевич задекларував банківську на суму 456,4 тис. грн. Гроші він позичив у ПАТ «Креді Агріколь Банк».

За відомостями е-декларації Олександра Фацевича, у 2016 році він заробив 734,4 тис. грн. Також вказав, що має на руках 200 тис. грн готівки.

Як повідомляв «Главком», вночі 11 серпня прямо з-під будинку Фацевича у Києві невідомі викрали службовий Lexus GX. Поліція ввела план «Перехоплення» і за сприяння спецпризначенців Житомирської поліції зловмисників затримали 20 серпня. Ними виявилися жителі столиці 27, 29 та 38 років.

Злочинці переховували поліцейське авто в житловому кооперативі с. Підгірці Обухівського району. Спеціалізувалися на викраденні елітних автомобілів у Києві та області. Встановлено, що два тижні тому у м. Ірпінь вони викрали ще машину «Honda CR-V».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: