Власника польської квест-кімнати, де загинули підлітки, арештували

Власника польської квест-кімнати, де загинули підлітки, арештували
Фото ВВС

Районний суд в Кошаліні вирішив застосувати стосовно власника «ескейп-руму», в якому в п’ятницю вибухнула пожежа, запобіжний засіб – тримісячний арешт

Власнику квест-кімнати в польському місті Кошалін, в якому внаслідок пожежі загинуло п'ять дівчат-підлітків, обрали запобіжний захід у вигляді тримісячного арешту, повідомляє Польське радіо.

«Районний суд в Кошаліні вирішив застосувати стосовно власника «ескейп-руму», в якому в п’ятницю вибухнула пожежа, запобіжний засіб – тримісячний арешт. Маріуш С. буде відповідати за умисне створення небезпеки пожежі та неумисне вбивство п’ятьох підлітків», - йдеться в повідомленні.

Як пише видання, польський прокурор Ришард Ґонсьоровський з Кошалінської прокуратури наголосив, що термін затримання чоловіка включений до загального терміну арешту.

«Районний суд в Кошаліні вирішив взяти до уваги можливість застосування стосовно затриманого тимчасового арешту на три місяці, включаючи термін затримання чоловіка», - сказав Ґонсьоровський.

Як повідомлялось, п’ятеро людей загинули при проходженні квесту в закритому приміщенні в місті Кошалін на північному заході Польщі. Пожежа спалахнула в момент, коли учасники перебували в закритому приміщенні, з якого вони повинні були вибратися, вирішуючи головоломки. Пожежники прибули на місце в момент, коли вогнем був уже охоплений весь перший поверх будівлі.

28-річного власника затримали відразу після трагедії. У неділю його допитала кошалінська прокуратура. Чоловік не визнав своєї вини і відмовився давати свідчення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: