ВМФ США запланував велику ротацію своїх кораблів

ВМФ США запланував велику ротацію своїх кораблів

Три авіаносці і два есмінці за рік змінять порти приписки

Вперше за останні чотири роки командування ВМФ США має намір провести перебазування відразу трьох авіаносців США. Окрім того, іще два есмінці перебазуються до Сан-Дієго (Каліфорнія), а універсальний десантний човен повернеться в Норфолк (Вірджинія).

Про це повідомляє ресурс The Navy Times.

Так, авіаносець USS Carl Vinson переміститься із Сан-Дієго до порту Брементон (Вашингтон) 17 січня. Там цей авіаносець пройде планове обслуговування і залишиться в порту Брементон, замінивши собою авіаносець USS John C. Stennis. Даний авіаносець буде переміщено до порту Норфолк для проведення середньострокового ремонту.

Початок переходу USS John C. Stennis запланований на 18 травня. Врешті решт авіаносець USS Abraham Lincoln із квітня до листопада здійснить трансєвразійське турне із Норфолку до Сан-Дієго.

Універсальний десантний човен USS Wasp повернеться із Японії до Норфлоку орієнтовно 20 вересня. Також із Японії до Сан-Дієго повернеться есмінець USS Stethem. Початок переходу запланований на 24 травня. Інший есмінець USS Shoup переміститься із порту Еверетт (Вашингтон) до Сан-Дієго. Даний перехід відбудеться в другій половині року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: