Wizz Air скасовує додаткову плату за ручну поклажу

Wizz Air скасовує додаткову плату за ручну поклажу
Літак Wizz Air

Пасажири Wizz Air зможуть брати з собою на борт один предмет ручної поклажі розміром 55x40x23 см без додаткової плати

Найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній і Східній Європі Wizz Air (Угорщина) з 29 жовтня 2017 року не стягуватиме з пасажирів додаткову плату за провезення великого предмета ручної поклажі в кабіні літака на всіх рейсах. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

«Пасажири зможуть брати з собою на борт один предмет ручної поклажі розміром 55x40x23 см. Вартість його провезення входить до вартості квитка. Це відповідає 50% збільшенню обсягів багажу, що перевозиться безкоштовно, порівняно з попередніми розмірами», - наголошується в повідомленні.

Згідно з ним, пасажири, які подорожують у день або після 29 жовтня 2017 року, які вже заплатили за провезення ручної поклажі безпосередньо через канали Wizz Air, отримають відшкодування в розмірі 120% сплаченої суми на свої WIZZ рахунки.

Як повідомлялося, Wizz Air оголосила про подвоєння операційної діяльності в Україні в 2018 році.

Вона додасть третій літак Airbus A320 на свою київську базу в аеропорту «Київ» (Жуляни) з квітня 2018 року. Починаючи з 19 квітня 2018 року, новий авіалайнер буде забезпечувати перельоти за двома новими маршрутами з Києва в Таллінн і Лісабон. Рейс Київ - Лісабон стане єдиним прямим сполученням між двома столицями.

На сьогодні Wizz Air пропонує своїм пасажирам 21 лоукост-маршрут у вісім країн з аеропортів Львова та Києва.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман виступає за розвиток аеропорту «Гостомель» як базового аеропорту для лоукостерів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: