Яценюк про заяви Онищенка: Я хочу дізнатися, хто замовляв і кому платили

Яценюк про заяви Онищенка: Я хочу дізнатися, хто замовляв і кому платили
Олександр Онищенко

НАБУ має розслідувати заяви депутата Олександра Онищенка стосовно інформаційної кампанії проти уряду Яценюка

Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк заявив, що НАБУ має розслідувати заяви депутата Олександра Онищенка стосовно інформаційної кампанії проти його уряду. Про це він сказав 9 грудня в ефірі телеканалу «Україна».

«Для мене це взагалі не була новина, - що ведеться кампанія. Я тільки не знав суму коштів і хто це фінансує. Він сам визнав, що 3 мільйони доларів щомісячно протягом 10 місяців фінансувалося на те, щоби змістити уряд. Тому що цей уряд не давав йому можливості здійснювати корупцію в енергетичному і газовому секторі», - сказав Яценюк.

«На превеликий жаль, це робили не тільки вороги, але й партнери. Політичні партнери, навіть з коаліції, інколи б'ють в спину. Але нічого. Чим більше б'ють, тим сильніший стаєш. Тому це на їхній совісті», - додав він.

Щодо заяви Онищенка, нагадав Яценюк, «Народний фронт» звернувся до Національного антикорупційного бюро: «Я хочу дізнатися, хто замовляв, кому платили, яким чином фінансувалася кампанія в засобах масової інформації, яким політикам в парламенті платили за те, що вони виходили на трибуну і брехали, хто платив особам, які робили навпроти приміщення Кабінету міністрів різного роду шоу. Тобто встановити всіх осіб і притягнути до відповідальності».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: