Яценюк збирається на президентські вибори

Яценюк збирається на президентські вибори
Арсеній Яценюк на з'їзді Народного фронту
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

«Народний фронт» візьме участь у виборах 2019 року

«Народний фронт» візьме участь у парламентських та президентських виборах у 2019 році. Про це заявив лідер партії Арсеній Яценюк на з‘їзді «Народного фронту», повідомляє кореспондент «Главкома».

«Наше завдання - виконати нашу програму реформ і в 2019 році піти на президентські і на парламентські вибори. Нас оцінять люди, нам є що сказати», - заявив він.

Як повідомляв «Главком», на з’їзді виступив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, а також міністри, які були призначені в уряд за квотою НФ.

Також на з'їзд партії прибули народні депутаті від Блоку Петра Порошенка. Зокрема, на з’їзді присутній голова фракції БПП Артур Герасимов.

На початку з’їзду учасникам заходу продемонстрували фільм про великі досягнення політсили.

Раніше стало відомо, що партія «Народний фронт» проведе з’їзд 11 листопада у Києві. У понеділок, 6 листопада, на засіданні фракції НФ було погоджено формат і тривалість виступів. Зокрема, будуть виступати міністри зі звітами. 

Джерела повідомили «Главкому», що готується телевізійна зйомка з'їзду і саме тому режисери готують жорсткий таймінг для виступаючих, і дають чіткі вказівки щодо відеосупровуду. Саме з цих кадрів потім планується монтувати передвиборчі ролики.

Подробиці підготовки з'їзду читайте в статті Мобілізація «Народного фронту». Навіщо Яценюк і Аваков скликають з’їзд

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: