Яхта, п'ять автівок та 11 млн грн. Стало відомо, чим володіє родина куми Порошенка

Яхта, п'ять автівок та 11 млн грн. Стало відомо, чим володіє родина куми Порошенка
У власності чоловіка куми президента є моторна яхта Bavaria-37 Sport HT

Нардеп Білозір виявилась поціновувачкою елітних ювелірних виробів

Народний депутат Оксана Білозір має у власності чотири земельні ділянки. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на сайті НАЗК.

Одна ділянка і садовий будинок розташовані в столиці, ще дві ділянки - в селі Малі Дмитровичі (Обухівський район, Київська область) та одна - в селі Козьова (Сколівський район, Львівська область).

Жодного авто, згідно з декларацією, у власності співачки немає. Всі автомобілі, а це - BMW 520i, Toyota Sequoia, Mersedes-Benz V 250 - належать її сину та чоловіку. До речі, Mersedes-Benz чоловік Оксани Білозір придбав торік за 904 тис. 747 грнь.

У власності чоловіка куми президента також моторна яхта Bavaria-37 Sport HT.

Задекларувала нардеп і надзвичайно дорогі аксесуари - годинник Chopard з діамантами, годинник з золота марки Patek Philippe та перстень з діамантами Gagaruk. Їй також належать майнові права на книгу «Біла зірка України».

У 2017 році Оксана Білозір отримала 274 тис. 250 грнзарплати, 128 тисяч 880 гривень пенсії, 60 тисяч гривень - від творчої діяльності. Але найбільше коштів, а саме 2 мільйони 248 тисяч гривень, отримала за відчуження рухомого та нерухомого майна.

На банківських рахунках нардеп зберігає 11 мільйонів 903 тис. грн та 795 євро. А от готівкою тримає 116 тисяч доларів. А от її син Ярослав задекларував біткоїни, щоправда їхню кількість не вказав.

Як відомо, Білозір - кума президента України Петра Порошенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: