Якщо Онищенко не повернеться в Україну, його можуть екстрадувати з країн Євросоюзу - Луценко

Якщо Онищенко не повернеться в Україну, його можуть екстрадувати з країн Євросоюзу - Луценко
aif.ua

Генпрокурор нагадав, що знаходиться на території країн ЄС, які підтвердили вірність міжнародними угодами про екстрадицію

Народного депутата Олександра Онищенка можуть екстрадувати з країн Європейського Союзу у випадку його неповернення в Україну. Про це під час брифінгу повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

«Вітаючи з успіхом голову Антикорупційного бюро і свого заступника - антикорупційного спецпрокурора, я тим не менш ставив їм питання, чому це все реалізовувалося, знаючи, що Онищенко за день до того вилетів за кордон», - зазначив Луценко.

Генпрокурор наголосив, що згідно з даними Прикордонної служби, Онищенко виїхав з України в Ніццу за день до обшуків, а, відповідно, і до пред'явлення матеріалів у Верховну Раду.

«Тим не менше, можу вам повідомити, що навіть у випадку його неповернення в Україну - це не кінець історії. Він знаходиться на території країн ЄС, які підтвердили вірність міжнародними угодами про екстрадицію тих, хто підозрюється у скоєнні тяжких злочинів», - додав Луценко.

Як повідомлялося, Луценко заявляв, що компанії Онищенка завдавали збитків державі до 40 млрд грн щорічно. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: