Янукович відхрестився від угод з Манафортом

Я особисто не встановлював жодних сум оплат за роботу Манафорта, - екс-президент

Президент-втікач Віктор Янукович повідомив, що особистих відносин із Полом Манафортом не мав і жодних угод не підписував. Про це він заявив під час прес-конференції в Москві.

«Із Полом Манафортом ми почали працювати у другій половині 2005 року. І виборча кампанія в парламент навесні 2006 року відбувалася за участі Пола Манафорта та його людей, його кампанії, які працювали з апаратом Партії регіонів по Україні. Потім були позачергові парламентські вибори восени 2007 року, потім були президентські вибори в 2010 році», – розповів Янукович.

Екс-президент пояснив, що «весь цей час Пол Манафорт мав справу з апаратом Партії регіонів».

«Особисто я не підписував із ним жодних угод. Я особисто не встановлював жодних сум оплат за його роботу. І ця тема у мене з ним ніколи не обговорювалася… Після виборів 2010 року був моїм радником на громадських засадах. Я з ним зустрічався завжди під час зустрічей… коли розглядалися певні міжнародні питання. Пол Манафорт, як радник, брав у них участь. Особистих контактів у мене з ним не було. Він в основному працював із Адміністрацією президента… Це був такий порядок… Після того, як я виїхав із України, я Пола Манафорта не бачив і не чув», – наголосив він

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: