Ярославський обговорив з керівництвом УЄФА перспективи співпраці за проектами в Харкові

Ярославський обговорив з керівництвом УЄФА перспективи співпраці за проектами в Харкові
Олександр Ярославський зустрівся з ТОП-менеджерами УЄФА

Учасники зустрічі обговорювали досвід проведення в Україні міжнародних турнірів

Вчора, 12 лютого, Олександр Ярославський (власник і президент групи DCH, генеральний інвестор підготовки Харкова до Євро-2012 і екс-президент ФК «Металіст») відвідав штаб-квартиру УЄФА.

Бізнесмен зустрівся з ключовими європейськими футбольними функціонерами: президентом УЄФА Александером Чеферіном, генеральним секретарем УЄФА Теодором Теодорідесом і виконавчим директором УЄФА Мартіном Калленом. Як відомо, Теодорідес і Каллен брали активну участь в організації Євро-2012 в Україні, і активно взаємодіяли з Олександром Ярославським в процесі модернізації інфраструктури Харкова, яка була необхідна для проведення матчів турніру.

Як повідомляють поінформовані джерела, учасники зустрічі обговорювали досвід проведення в Україні міжнародних турнірів - як в 2012 р, так і стосовно фіналів Ліги Чемпіонів в Києві в поточному році. А також перспективи реалізації спільних спортивних проектів в Харкові.

Александер Чеферін був обраний 7-м президентом УЄФА в 2016 р, в 2017 році була затверджена його програма заходів в області сумлінного управління. Теодор Теодорідіс офіційно затверджений на посаді генерального секретаря УЄФА також в 2016 г. (його попередник Джанні Інфантіно покинув організацію після перемоги на виборах президента ФІФА). Мартін Каллен в даний час залучений до підготовки фіналів Ліги Чемпіонів в Києві і оптимістично оцінює перспективу проведення цих матчів. Олександр Ярославський в 2007-2012 рр. інвестував у підготовку Харкова до Євро-2012 $ 300 млн. (стадіон, аеропорт, тренувальний табір, волонтерський центр, перший в місті п'ятизірковий готель), а ФК «Металіст» за часів його президентства 6 разів завойовував «бронзу» національної першості, потім «срібло» і успішно виступав в єврокубках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: