Южаніна вважає, що у Порошенка не вистачає часу розібратись із Насіровим

Южаніна вважає, що у Порошенка не вистачає часу розібратись із Насіровим

До президента не доходить вся інформація, а якщо і доходить, то Насіров її спростовує,-вважає нардеп

Народний депутат від БПП, голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна стверджує, що у її фракції зауважень до глави Державної фіскальної служби Романа Насірова не менше, ніж у інших. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».
«Насіров, як виходець з «Блоку Петра Порошенка», мав би спілкуватись саме з нашою фракцією, відповідати на всі зауваження і критику, що лунають. Він цього не робить, і мене це дивує. У рідній фракції зауважень до нього не менше, ніж в інших», - зазначила Южаніна.
На її думку, президента теж не влаштовує робота Насірова.
«Мені здається, що до президента не доходить вся інформація, а якщо і доходить, то Насіров її спростовує. Президент же теж не може спиратися лише на чутки без доказів, бо зараз в країні така ситуація: кого не призначиш, більшості ця особа не буде підходити. Тому, думаю, що особливо зараз Петро Олексійович має приймати рішення на підставі уже доведених фактів», - вважає Южаніна.
При цьому вона зазначила, що сама не надає інформацію президенту, тому що дуже добре знає характер Порошенка. «І не хочу, щоб він сприймав це як моє особисте незадоволення Насіровим або намагання змістити його з посади. Хочу, щоб керівники країни самі прийшли до необхідного рішення», - пояснила Южаніна.
На її думку, «просто у президента не вистачає на все часу». «Якщо я щось просто скажу йому, він не зробить ніяких висновків – я маю прийти з документами, доказами, і тоді рішення буде прийняте негайно», - сказала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: