З університету ім. Драгоманова вигнали викладачок-сепаратисток

З університету ім. Драгоманова вигнали викладачок-сепаратисток

У соцмережах сестри Ковальчук вихваляють бойовиків та закликають російську армію «звільнити» Київ від українського уряду

Днями в Інтернеті розміщена інформація про участь працівників Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова сестер Ірини та Інни Ковальчук у фотосесії в столиці країни-агресора Москві. Колектив університету рішуче засуджує ці ганебні дії, вважає їх вкрай аморальними і негідними особистості і громадянина. Про це йдеться у заяві ректора університету Віктора Андрущенка для ЗМІ.
Ірина Ковальчук, навчалась в аспірантурі і одночасно працювала на посаді викладача на кафедрі філософії мови, порівняльного мовознавства та перекладу Інституту іноземної філології; наказом ректора звільнена з посади 30.06.2014 р. Водночас винесено питання на розгляд Вченої Ради про її відрахування з аспірантури, повідомляють у вузі.
Інна Ковальчук працювала на посаді доцента цієї ж кафедри Інституту (нині факультету) іноземної філології за строковим трудовим договором з 01.09.2015 року до проведення конкурсу. «Зауважимо, що Ковальчук Інна Михайлівна, усвідомлюючи значення своїх дій, самостійно виявила бажання розірвати трудові відносини з університетом та 02.09.2016 р. наказом ректора від 02.09.2016 р. № 449 звільнена з займаної посади (копія наказу додається)», - йдеться у повідомленні університету.

51

52

Раніше ЗМІ повідомляли про сестер Ковальчук, які серпневі державні свята зустрічали у Москві і відповідні фото виклали на своїх сторінках в Facebook. У День Державного Прапора України Ірина позувала з прапором Росії на фоні собору Василія Блаженного. День Незалежності України Інна зустріла біля Кремля. Окрім того, у соцмережах жінки вихваляють бойовиків із Донбасу та закликають російську армію «звільнити» Київ від українського уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: