За двох екс-керівників Грибовицького сміттєзвалища внесли застави у розмірі 110 тис. грн

За двох екс-керівників Грибовицького сміттєзвалища внесли застави у розмірі 110 тис. грн
Фото з відкритих джерел

Горбаля випустили із СІЗО ще 16 серпня

Екс-директор ЛКП «Збиранка», у віданні якого перебуває Грибовицьке сміттєзвалище, Богдан Горбаль вніс заставу у розмірі 110 тис. 240 грн і вийшов з-під варти. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За даними відомства, Горбаля випустили із СІЗО ще у вівторок, 16 серпня.

Також у прес-службі повідомили, що за заступника Горбаля Бориса Плашенка також було внесено заставу на аналогічну суму, але поки невідомо, чи вийшов він із СІЗО. Ще один фігурант цієї справи досі перебуває у лікувальному закладі.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом під час гасіння пожежі стався обвал сміття, унаслідок чого загинули троє рятувальників та еколог. За фактом обвалу було відкрито кримінальне провадження.

Пожежу на звалищі гасили не один день, що спричинило у місті проблеми з вивезенням сміття. Мер Львова Андрій Садовий звернувся за допомогою до свого київського колеги Віталія Кличка. Той, зі свого боку, ініціював рішення про спалювання частини львівського сміття столичним заводом «Енергія». При цьому Кличко наголосив, що всі витрати з доставки і переробки відходів лягають на Львів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: