За фактом наїзду п'яного водія на поліцейських відкрито кримінальне провадження

За фактом наїзду п'яного водія на поліцейських відкрито кримінальне провадження
Фото прес-служби Нацполіції

Зараз чоловік затриманий, з ним проводяться першочергові слідчі дії, досудове розслідування триває

За фактом наїзду п'яного водія на двох поліцейських у Києві відкрито кримінальне провадження, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як відомо, обидва співробітники патрульної поліції з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні. «Попередньо встановлено, що вчора на Столичному шосе сталася дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські, які виїхали для оформлення ДТП, загородили місце події світловідбивними конусами і почали складати процесуальні документи. В цей час, близько 22:30, 33-річний водій, керуючи автомобілем Opel Zafira, скоїв зіткнення з автомобілями Fiat Scudo і зі службовим поліцейським автомобілем Hyundai Sonata», - розповіли у відомстві.

Відзначається, що зібрані дані за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За попередніми даними, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Зараз чоловік затриманий, з ним проводяться першочергові слідчі дії, досудове розслідування триває.

Також відомо, що правопорушник народився у Хабаровську та водійського посвідчення в нього немає. Він уже не раз відзначався такими діями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: