Запорізький губернатор їздитиме на «Лексусі» Богуслаєва

Запорізький губернатор їздитиме на «Лексусі» Богуслаєва

Вартість години експлуатації Lexus LS460L – 137 грн і ціна за 1 км пробігу становить 6,18 грн

Запорізька обласна державна адміністрація 21 вересня уклала угоду з КП «Автогосподарство» Запорізької обласної ради на послуги перевезення голови облдержадміністрації Костянтина Бриля до кінця року вартістю 288 тис. грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» із посиланням на систему «ПроЗорро».
Комунальники мають забезпечити перевезення автомобілями Lexus LS460L 2015 року випуску і Skoda Super B 2013 року випуску.
Вартість години експлуатації Lexus LS460L – 137 грн, ціна за 1 км пробігу становить 6,18 грн. Вартість години експлуатації Skoda Super B – 133 гривні, ціна за 1 км пробігу – 4,02 грн.
Також ОДА має відшкодовувати витрати на відрядження водіїв.
Як повідомляли «Наші гроші. Запоріжжя», Skoda Super B належить безпосередньо КП «Автогосподарство», яке придбало автомобіль у 2013 році.
Lexus LS460L (номерний знак АР5498СХ) комунальне підприємство взяло 6 червня в борг до кінця року (тобто в безкоштовне користування) у ПАТ «Мотор-Січ», яке є власником автомобіля.
При цьому автомобіль за «Мотор-Січчю» зареєстровано за три дні до цього – 3 червня (перша реєстрація). Балансова вартість автомобіля становить 3,2 млн грн (близько 123 тис. доларів США за нинішнім курсом), що відповідає ринковим цінам.
Lexus LS460L має гібридний бензино-електричний двигун об’ємом 4,6 літри, максимальною потужністю 224 кінські сили. Розгін до 100 км за 6,3 секунди. Споживання пального – майже 17 літрів у міському циклі і 9 літрів на шосе.
ПАТ «Мотор-Січ» контролюється народним депутатом В’ячеславом Богуслаєвим (група «Воля народу». В попередньому скликанні – Партія регіонів).
В лютому 2016 року під час відвідин Костянтином Брилем заводу «Мотор-Січ» В’ячеслав Богуслаєв розповів журналістам: «Багато було керівників регіону, але ніхто з них не питав про робочі місця, а Костянтин Бриль цікавиться, скільки людей ми звільнили або прийняли на роботу. З владою треба дружити».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: