Заступник глави СБУ отримав від держави квартиру за 6 млн гривень - ЗМІ

Заступник глави СБУ отримав від держави квартиру за 6 млн гривень - ЗМІ
Житловий комплекс «Джек Хаус» в центрі Києва, де приватизував квартиру співробітник СБУ

Віктор Кононенко заявив журналістам, що нічого дивного в отриманні квартири в Києві не бачить

Заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко отримав від держави службову квартиру вартістю понад 6 мільйонів гривень у центрі Києва і одразу приватизував її.

Про це йдеться в розслідування програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Як повідомили журналісти, йдеться про квартиру в житловому комплексі «Джек Хаус» в центрі Києва.

«Орієнтовна вартість квадратного метра тут - 2 000 доларів. Кононенко отримав 3-кімнатну квартиру площею у понад 100 квадратних метрів і записав її на себе, дружину та сина», - зазначають автори розслідування.

За інформацією ЗМІ, у цьому житловому комплексі є власний ресторан, фітнес-клуб, SPA і термальний басейн на даху, з видом на весь Печерськ і центр Києва.

«Після видачі службової квартири, наприкінці серпня, СБУ подало клопотання до Печерської РДА щодо виключення її з числа службових. У вересні Печерська РДА погодила клопотання. У жовтні було прийняте позитивне рішення, а 1 листопада вже було оформлене право власності. Увесь процес «дарування» тривав рівно два місяці», - йдеться в розслідуванні.

Також журналісти зазначають, що теща Кононенка - Надія Вознюк - придбала паркомісце у цьому житловому комплексі ще в липні, до того, як заступник глави СБУ отримав цю нерухомість.

«Власного авто жінка не має, живе у Староконстянтинові Хмельницької області і є пенсіонеркою. Попри це, вона знайшла 40 тисяч доларів на купівлю парковки, де найвірогідніше буде стояти авто дружини Кононенка. Зазначимо також, що протягом останніх кількох років Вознюк стала власницею одразу трьох квартир в Черкасах», - додали автори розслідування.

Сам Кононенко заявив журналістам, що нічого дивного в отриманні квартири в Києві не бачить, наголосивши, що «стояв у черзі і мав всі права».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: