Заступником голови Одеської ОДА став соратник Джемілєва

Заступником голови Одеської ОДА став соратник Джемілєва

Жумаділов переміг у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади заступника голови Одеської облдержадміністрації

Заступником голови Одеської облдержадміністрації з питань охорони здоров'я та соціального забезпечення буде Арсен Жумаділов - недавній кримський підприємець і соратник Мустафи Джемілєва.
Жумаділов переміг у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади заступника голови Одеської облдержадміністрації, повідомив Укрінформу керівник прес-служби Одеської ОДА Юрій Жаров.
«Конкурсна комісія, створена Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, визнала перемогу в конкурсному відборі Жумаділова, який успішно керує Біляївською райдержадміністрацію Одеської області, а до того очолював приватні підприємства і працював завідуючим відділу забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу», - зазначив Жаров.
Суперником Жумаділова, що претендував на посаду заступника голови ОДА, був голова Української медичної асоціації Вадим Арістов. Він поступився Жумаділову при підбитті результатів конкурсу менш як одним балом.
Майже до середини травня виконувала обов'язки заступника голови Одеської облдержадміністрації з питань охорони здоров'я та соціального забезпечення Марія Гайдар, яка зараз є радником Міхеїла Саакашвілі. Після набрання чинності Закону України «Про державну службу» Гайдар подала у відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: