Зеленський анонсував перевірки лікарень на наявність засобів захисту

Зеленський анонсував перевірки лікарень на наявність засобів захисту
За словами Володимира Зеленського, розподіл спеціальних засобів захисту, доставкою якої займається центральна влада, має відбуватися справедливо

Президент має намір перевірити розподіл їх між лікарнями

В рамках боротьби з коронавірусом в Україні на наявність спеціальних засобів захисту перевірять лікарні. Про це на селекторній нараді заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє сайт глави держави.

За його словами, розподіл спеціальних засобів захисту, доставкою якої займається центральна влада, має відбуватися справедливо.

«До нас звертається дуже багато лікарів: пишуть листи, роблять відеозвернення про те, що вони не отримують маски, респіратори, захисні костюми, рукавиці та інші засоби, які ми переправляли з Києва. Розподіл спецзасобів між лікарнями має відбуватися справедливо. Ми перевіримо лікарні щодо того, що вони отримують, щоб переконатися, що наші лікарі та пацієнти дійсно захищені», - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна запускає безперервні поставки медичних засобів з Китаю. Зокрема, на сьогодні в цій країні завантажується український літак, який доставить медичні маски.

До цього до України прибув літак зі 100 тис. тестів ПЛР з Китаю. Він також доставив 40 тис. захисних окулярів та обладнання для апаратів штучної вентиляції легенів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: