Жан Беленюк розізлився на українських журналістів, які невірно розтлумачили його слова про ймовірну зміну громадянства

Жан Беленюк розізлився на українських журналістів, які невірно розтлумачили його слова про ймовірну зміну громадянства

Срібний призер Олімпіади-2016 заявив, що не збирається міняти громадянство

Жан Беленюк, срібний призер Олімпійських ігор з греко-римської боротьби, образився на українські ЗМІ, які, за його словами, не правильно зрозуміли його слова щодо можливої зміни громадянства.

«Я нікому не говорив що міняю громадянство! На питання журналістки: «Ми всі знаємо що в Україні погані умови для спортсменів, не замислювався ти про перехід за іншу збірну?» Я відповів: «Поживемо побачимо». Тепер це трактується як сенсаційну заяву про зміну громадянства», - написав спортсмен.

Раніше повідомлялося, що борець греко-римського стилю Жан Беленюк після отримання срібної медалі Олімпіади 2016 заявив, що замислюється про зміну громадянства. За словами журналістів, спортсмен почав говорити, що може змінити громадянство через погані умови для борців в Україні.

«Всі починають розповідати щодо патріотизму. Наш президент, прем'єр-міністр повинні показувати свій патріотизм. А я вільний розпоряджатися своєю долею так, як вважаю за потрібне. Ніхто мене в цьому не переконає. Тому я буду дивитися і відштовхуватися від того, як мені буде краще», – сказав після нагородження Беленюк.

Як повідомляв «Главком», грузинський суддя Темо Казарашвілі, який на Олімпіаді в Ріо судив під час поєдинку з греко-римської боротьби між українцем Жаном Беленюком з росіянинином Давітом Чакветадзе, проживає в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: