Жебрівський розповів про найбільше досягнення та провал на посаді голови Донецької ВЦА

Жебрівський розповів про найбільше досягнення та провал на посаді голови Донецької ВЦА
Павло Жебрівський

Для Жебрівського дуже важливою є підтримка духовенства щодо його діяльності на Донеччині

Павло Жебрівський зазначив, що саме це – аби більшість жителів Донеччини віднайшли для себе Україну, його головне завдання, яке він, як голова Донецької ВЦА поставив перед собою.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE на телеканалі ZIK заявив Павло Жебрівський, голова Донецької військово-цивільної адміністрації.

«Мабуть, моє найбільше досягнення ще попереду. І я дуже сподіваюся, що разом з командою та жителями Донеччини нам вдасться змінити наше світосприйняття. І все таки, мені б дуже хотілося, аби більшість жителів Донеччини віднайшли для себе Україну», – акцентував голова Донецької військово-цивільної адміністрації.

Зокрема, Павло Жебрівський зазначив, що саме це – аби більшість жителів Донеччини віднайшли для себе Україну, його головне завдання, яке він, як голова Донецької ВЦА поставив перед собою.

«А з приводу провалів, то якихось таких явних не було. Але в принципі, що мене дуже турбує це те, що деяка частина людей, які проголосили себе єдиними патріотами, то поки що ми не можемо знайти спільну точку зору, адже українське ядро має цементуватися», – вважає гість програми.

Окрім цього Жебрівський зауважив, що для нього дуже важливою є підтримка духовенства щодо його діяльності на Донеччині.

«Мене вчора дуже потішив дзвінок архієпископа Київського патріархату і він сказав, що потрібно, аби прийшла людина ззовні, не місцева, аби ми поступово себе віднайшли, як українці», – додав Павло Жебрівський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: