Жебрівський розповів про свої політичні амбіції та розмову з Порошенком

Жебрівський розповів про свої політичні амбіції та розмову з Порошенком
Павло Жебрівський

Жебрівський хоче побудувати ідеологічну політичну силу, щоб піти з нею на вибори

Після роботи аудитора Павло Жебрівський хотів би почати будувати ідеологічну, правоцентристську, національно-демократичну політичну силу, щоб піти з нею на вибори.

Про це заявив екс-голова Донецької ВЦА, новопризначений аудитор НАБУ Павло Жебрівський в ефірі програми на телеканалі ZIK.

«Оскільки я буду аудитором НАБУ, то мені заборонено займатися політичною діяльністю. Але аудитор призначається щонайбільше на рік. І я ще не знаю, чи прийму для себе рішення по підсумках першого звіту, чи продовжувати бути аудитором, чи ні», – заявив Жебрівський.

Він наголосив, що після роботи аудитора хотів би почати будувати ідеологічну, правоцентристську, національно-демократичну політичну силу, щоб піти з нею на вибори.

«Я сьогодні прямо сказав президенту про те, що хочу бачити ідеологічну політичну силу, де будуть однодумці, а не «хто в ліс, хто по дрова». Де не буде різношерстих політиків, яких потрібно буде переконувати, що саме за цей законопроект потрібно проголосувати. І це стосується не тільки БПП, а усіх фракцій парламенту, оскільки вони не створені на ідеологічній основі. Натомість я переконаний, що Україні вкрай потрібні саме ідеологічні партії по суті, без гучних гасел і назв», – підкреслив Павло Жебрівський. 

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко призначив аудитором Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Павла Жебрівського.

9 червня Жебрівський подав президенту Петру Порошенку заяву про звільнення за власним бажанням, і глава держави його прийняв.

13 червня Кабмін схвалив відставку Жебрівського.

Ввечері 13 червня своїм указом Порошенко звільнив Жебрівського з посади, нагородивши його орденом князя Ярослава Мудрого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: