ЗМІ: екс-очільника патрульної поліції Харкова затримали п’яним за кермом

ЗМІ: екс-очільника патрульної поліції Харкова затримали п’яним за кермом
За кермом міг бути Євген Мельник
Фото: Київ оперативний

За інформацією ЗМІ, після затримання колишній поліцейський вчиняв супротив патрульним

Столичним патрульним у суботу ввечері довелося наздоганяти і затримувати колишнього очільника харківської поліції.

Про це повідомляє паблік «Київ оперативний» у Facebook.

Зазначається, що чоловік на Mitsubishi проїхав на заборонений сигнал світлофору біля ТРЦ Lavina у Києві, через що за ним і почалося переслідування. «Поїздка з вітерцем» закінчилась аж на вулиці Рубежівський. 

«Одразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли затримали, пан вчиняв супротив, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя (напад на працівника поліції при виконанні службових обов‘язків зафіксувала слідчо-оперативна група). Пан знаходився з ознаками алкогольного сп’яніння. Проходити тест на місці (на приладі Драгер) відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Каже, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним», - зазначає паблік.

До того ж чоловік запевняв, що за кермом був не він, а їхав на задньому сидінні. Хоча в машині окрім нього, на момент зупинки авто, нікого не було.

«А тепер - найцікавіше! Водієм виявися Мельник Євген Олександрович. Раніше очолював патрульну поліцію в місті Харкові. До речі, на пана Євгена в 2014 вже складали протокол за кермування у стані сп’яніння. Як каже сам Євген, його тоді підставили. Надавати водійське посвідчення не став, не відомо чи взагалі воно в нього є. Мабуть, цього разу також», - резюмувало видання.

Нагадаємо, цього тижня на Солом’янці вночі поліція ганялася за п'яним водієм, який спричинив ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: