ЗМІ: Північна Корея готується до нових ракетних випробувань

ЗМІ: Північна Корея готується до нових ракетних випробувань

КНДР може запустити кілька ракет одночасно з різних точок

Розвідка США і Південної Кореї стверджують, що КНДР готується до чергових ракетних випробувань. Про це повідомляє південнокорейська газета «Тона Ільбо».

За інформацією видання, американські супутники помітили маневри мобільних пускових установок КНДР в чотирьох місцях, включаючи околиці Пхеньяну.

За даними розвідки, Північна Корея найближчим часом може провести новий запуск балістичної ракети «Хвасон-12» і випробування інших типів озброєнь. Спецслужби США і Південної Кореї також не виключають, що КНДР може запустити кілька ракет одночасно з різних точок.

Нагадаємо, у своєму виступі на Генасамблеї ООН президент США Дональд Трамп заявив, що світова спільнота має «відкинути загрози суверенітету, які спостерігаються від України до Південнокитайського моря».

Також Трамп заявив про загрозу, яка йде від «маргінальних держав», надавши вкрай різкі оцінки Ірану та Північній Кореї. За його словами, якщо Пхеньян не згорне ядерні випробування, «США не матимуть іншого вибору, окрім як цілковито знищити Північну Корею».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: