Зміна кадрів: Кабмін змінив керівників Держрезерву та Аграрного фонду

Зміна кадрів: Кабмін змінив керівників Держрезерву та Аграрного фонду

Уряд ухвалив проекти розпоряджень про звільнення

У середу, 13 травня, Кабінет міністрів України змінив керівників Держрезерву та Аграрного фонду. Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко у Telegram-каналі.

Так, уряд ухвалив проект розпорядження про звільнення Ярослава Погорілого з посади голови Державного агентства резерву України. Його обов'язки тимчасово виконуватиме Микита Барабаш.

Також звільнений з посади голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Іван Баришев. Виконувачем обов'язків на цю посаду призначили Богдана Банчука.

Як повідомлялось, сьогодні, 13 травня, Кабінет міністрів призначив Андрія Мальованого головою Державної екологічної інспекції

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 травня в Кабміні були призначені нові заступники глав Міністерства енергетики та Міністерства реінтеграції, секретар в Мінінфраструктури, а також інші призначення.

Раніше уряд прийняв рішення про звільнення Ігоря Буграка з посади голови Офісу фінансового контролю. Також були звільнені заступники міністра регіонального розвитку В'ячеслав Негода та заступник міністра енергетики Сергій Масліченко.

Також повідомлялося, що мовний омбудсмен Тетяна Монахова йде з посади. Вона звільнилася через пів року після призначення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: