Зона АТО: з початку доби бойовики дотримуються режиму припинення вогню

Зона АТО: з початку доби бойовики дотримуються режиму припинення вогню
Фото lviv.tv

У штабі АТО чекають на провокації з боку бойовиків

Із початком доби, 1 вересня, бойовики дотримуються режиму припинення вогню в зоні проведення Антитерористичної операції (АТО). Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив речник прес-центру штабу АТО Іван Ареф’єв.

«Від початку доби, за 1 вересня, обстрілів не було», - зазначив він.

При цьому Ареф'єв не виключив, що з боку бойовиків можуть бути провокаційні дії. «Два дні тому ми бачили, як бойовики обстріляли жилий квартал, де був зруйнований будинок, були пошкоджені інші будинки, лінії електропередач, тощо. Вони (бойовики, ред.) мають такі провокаційні дії – обстрілювати населені пункти», - сказав він.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні АТО. Із них 14 випадків порушення режиму тиші на донецькому, 10 - на маріупольському та 1 - на луганському напрямках.

Нагадаємо, кілька днів тому на черговому засіданні контактної групи в Мінську була досягнута домовленість про безстрокове припинення вогню на Донбасі з опівночі 1 вересня. В українській армії заявили, що готові забезпечити «день тиші» 1 вересня незважаючи на те, що противник продовжує порушувати мінські домовленості в частині відведення важкого озброєння та застосування озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: