Зона АТО: за добу серед українських бійців четверо поранених

Зона АТО: за добу серед українських бійців четверо поранених
Поранені бійці АТО

Крім того, отримав поранення співробітник Державної прикордонної служби

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій зазнали поранень четверо українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок активних бойових дій жоден український солдат не загинув, проте четверо отримали поранення. Крім того, близько опівночі один співробітник Державної прикордонної служби отримав легке поранення в результаті обстрілу КПВВ «Станиця Луганська», - повідомив Лисенко.
Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

У вівторок, 13 грудня, бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових поблизу населеного пункту Станично-Луганське. Внаслідок обстрілу отримав поранення прикордонник.

У середу, 14 грудня, близько 9-ї години російсько-терористичні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста «Майорськ», який поряд з однойменним КПВВ. В цей час на дорожньому коридорі саме знаходилися люди, які прямували через лінію розмежування. В результаті обстрілу одна людина отримала поранення в плече, а іншій російські найманці нанесли смертельне поранення в голову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: