Анна Трінчер виклала в соцмережу повністю оголене фото

Анна Трінчер виклала в соцмережу повністю оголене фото
Шанувальники Трінчер хвалять її за сміливість, але багато й інших коментарів
Фото: соцмережі артистки

Артистка вже не вперше публікує відверті кадри

Зірка «Школи» та співачка Анна Трінчер, яка має близько 2 млн підписників у соцмережі, вирішила порадувати шанувальників подарунком – виклала своє повністю  оголене фото.

Судячи з інтер'єру, світлина була зроблена в готельному номері. Ймовірно – на відпочинку біля моря. Як відреагував на знімок чоловік блогерки, з яким вона побралася нещодавно, наразі невідомо.

Варто додати, що артистка вже не перший раз публікує відверті кадри. Раніше «Главком» писав, що співачка Анна Трінчер під час одного з публічних виходів вирішила здивувати шанувальників сміливим вбранням, але щось пішло не так. Артистка на своїй сторінці в Інстаграм розмістила ролик свого виступу в Києві, а заразом похвалилася «голим» сценічним вбранням – чорним боді, яке складається лише зі смужок, через що складається враження, що артистка майже роздягнена.

Шанувальники Трінчер хвалять її за сміливість, але багато й інших коментарів: «Чомусь зараз більшість зірок привертають увагу за допомогою відвертих образів. Це знецінює професію артиста», «Звісно, кожному своє, але чому це вважається гарним?», «Боже, яка порнографія».

Читайте також: Відома боллівудська акторка наклала на себе руки на знімальному майданчику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: