Дівчина-змія. Неймовірні речі, на які здатна надзвичайно гнучка американка

Дівчина-змія. Неймовірні речі, на які здатна надзвичайно гнучка американка

19-річна мешканка Нью-Йорка Марія Пуччареллі дивує світ своєю неймовірною гнучкістю

Таких успіхів вона досягла завдяки тисячам годин наполегливих тренувань, адже всього кілька років тому дівчина-змія була зовсім негнучкою.

Марія почала захоплюватися спортом ще в дитинстві, а в 14 років зацікавилася конторсією - згинанням тіла в незвичайні форми.

Тоді дівчинка почала займатися самостійно, дивитися ролики про розтяжку на YouTube і шукати натхнення на відео з виступами артистів з Cirque du Soleil.

Сьогодні Марія - супергнучка конторсіоністка, хоча всього кілька років тому вона була звичайним підлітком, за її словами, «надзвичайно негнучким».

Неймовірних результатів їй вдалося досягти завдяки унікальній методиці її тренера, з яким дівчина займається з 15 років. За плечима у акробатки тисячі годин тренувань, під час яких тренер дівчини навіть ставав на неї, коли вона сідала на шпагат.

Зараз Марія Пуччареллі тренується щодня по кілька годин. Одна з найскладніших вправ, яку дівчина може зробити - потрійна складка.

За допомогою спеціальних вправ і довгих тренувань дівчина досягла дійсно надзвичайних результатів. Зараз її часто запрошують на різні шоу, а її фотографії прикрашають імениті галереї. Але на цьому Марія не збирається зупинятися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: