Незалежність - 25. Рейтинг успіхів України

Незалежність - 25. Рейтинг успіхів України

Майдан Незалежності, Київ

Чому Україна відбулась і чим варто пишатись українцям

25 років з моменту проголошення Незалежності – серйозний привід для аналізу здобутків та втрат України за цей період. І хоча робота над помилками завжди є дуже важливою, у святковий день хотілося б звернути більше уваги на успіхи. Бо про втрати, такі як війна й окуповані території, недостатня швидкість реформ і корупція, низький рівень життя населення та проблеми бізнесу, українські журналісти пишуть круглий рік.

Темі здобутків України за 25 років Незалежності вже присвячено немало матеріалів, так само як це було і в минулі роки. Але кожен з них несе на собі відбиток особистих уподобань та переконань авторів. «Главком» звів суб’єктивні думки різних журналістів та експертів в одну цілісну картину.

Для цього було проаналізовано 33 публікації та експертні оцінки щодо досягнень нашої країни, котрі з’явились за останні два роки, які ми прожили в новій (постмайданній та воєнній) реальності. В кожній з версій успіхами називались різні події чи процеси, але деякі, маємо надію, найважливіші з них, згадувалися частіше за інші. На основі підрахунку кількості згадок у провідних ЗМІ було складено рейтинг здобутків України та її народу.

Чим пишаємось?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: