Що зараз популярне в TikTok: огляд трендів

Культура та стародавні звичаї – одна із провідних тем у мережі
зображення з відкритих джерел

Відео про все українське набирають популярності не тільки на Батьківщині, а й у світі

Ролики від українців заполонили TikTok – їх переглядають сотні тисяч користувачів соцмережі. Відео не тільки популяризують нашу країну, а й розповідають про сучасне життя кожного мешканця – хоч і без святкових вогників у містах, проте із вогником у душі.

«Ой, мамо, люблю Гриця» 

Запальні танці українських військових під ремікс народної пісні тішать користувачів мережі. Так, відео із завзятим захисником набрало понад 500 тис. переглядів.

Також під цю композицію герої показують, як знищують ворога. 

Українська естетика

Наша культура та звичаї повертаються у моду та викликають захоплення й гордість. Про це користувачі TikTok публікують сотні відео.

Зима в Україні

Привертають увагу й ролики про складні часи для країни та її жителів, адже доки у інших державах панує новорічно-різдвяна атмосфера, в Україні люди змушені ховатися від російських ракетних атак та жити у темряві.

Також згадують і минулорічні свята – веселі й безтурботні. Нині ж на це неможливо дивитися без сліз.

Нагадаємо, ЗСУ увірвалися в мережу з трендовим танцем із серіалу «Венздей»: яскраві ролики. Після гучного успіху серіалу культового режисера Тіма Бартона «Венздей» (ремейку фільму «Сімейки Аддамс») на Netflix, тисячі людей почали публікувати відео з танцями, наслідуючи головну героїню. Наші захисники не залишилися осторонь і показали свою хореографічну майстерність.

Читайте також: Павло Зібров повторив вірусний танець із серіалу «Венздей»: реакція соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: