ФЛАУ й INTERTOP офіційно оголосять про співпрацю

 ФЛАУ й INTERTOP офіційно оголосять про співпрацю

Підписаний договір забезпечить INTERTOP статус офіційного партнера змагань, які проводить ФЛАУ

В червні 2017 року Федерація легкої атлетики України і головний взуттєвий рітейлер країни мережа магазинів для всієї родини INTERTOP оголосили про співпрацю.

Урочиста церемонія підписання договору про партнерство відбудеться 27 липня, об 11.00 на головній спортивній арені країни НСК «Олімпійський». Співпрацю буде закріплено підписами президента ФЛАУ Ігоря Гоцула і генерального директора INTERTOP Сергія Бадрітдінова.

Підписаний договір забезпечить INTERTOP статус офіційного партнера змагань, які проводить ФЛАУ, і дозволить сторонам реалізувати спільні проекти у сфері розвитку легкої атлетики в Україні, а також на світовій спортивній арені.

«Без сумніву, це велика честь стати партнером Федерації легкої атлетики України! Бізнес багато в чому схожий на спорт, тому наша компанія впродовж усієї своєї історії надає підтримку спорту і популяризує здоровий спосіб життя. У нас навіть є бігова команда, до складу якої входять співробітники INTERTOP,– коментує генеральний директор INTERTOP Сергій Бадрітдінов, – Сьогоднішня зустріч це ще один крок на шляху розвитку українського спорту, і , сподіваюсь, скоро ми всі побачимо чергові яскраві перемоги наших спортсменів на світовій спортивній арені».

Співробітництво між INTERTOP і ФЛАУ вже закріпилось у рамках чемпіонату України з легкої атлетики, який пройшов на початку липня у місті Кропивницький.

«Підписання договору про співпрацю з INTERTOP є досить символічним. Наші організації – лідери в своїх сферах: легка атлетика – олімпійський вид спорту номер один у світі, INTERTOP – найбільша мережа взуттєвих магазинів країни. Такий тандем покликаний примножити наші успіхи і посприяти розвитку,- говорить президент ФЛАУ Ігор Гоцул. – Вдвічі приємніше від того, що ми підписуємо договір напередодні від’їзду команди на чемпіонат світу до Лондона. Впевнений, що підтримку такого партнера відчує кожен атлет збірної і вона додасть їм сил та мотивації для досягнення наших спільних цілей на олімпійській арені в Англії».

На урочистій церемонії підписання договору між ФЛАУ й INTERTOP будуть присутні легкоатлети чемпіонка Європи серед молоді і призер чемпіонату Європи в приміщенні зі стрибків у висоту Юлія Левченко, фіналістка Олімпійських ігор, призер чемпіонату Європи серед молоді зі стрибків у висоту Ірина Геращенко, призер чемпіонату світу в приміщенні і чемпіонату Європи, фіналіст Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Андрій Проценко.

Партнером здорового способу життя виступить компанія Wow Detox – фруктові та овочеві соки для здорового харчування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: