Київський марафон приєднався до престижної міжнародної організації AIMS

 Київський марафон приєднався до престижної міжнародної організації AIMS

«Wizz Air Kyiv City Marathon 2016» відбудеться вже цієї осені, 9 жовтня.

Київський міжнародний марафон «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016» став повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS), престижної міжнародної організації, яка об’єднує більше 300 бігових подій у 95 країнах світу.

Це відкриває для столичного марафону нові горизонти на міжнародній арені: «Для нас це велика відповідальність і шанс. До вступу у AIMS ми готувалися декілька років, адже для початку необхідно було сертифікувати трасу та виконати ряд умов. За цей час ми стали лідером бігових змагань у нашій країні та встановили високі стандарти подібних подій», – прокоментував цю новину Дмитро Черніцький, генеральний менеджер Run Ukraine.

Цього року Київський марафон відбудеться вже всьоме, це наймасштабніший біговий захід країни. Членство «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016» в міжнародній організації такого рівня, як AIMSпідтверджує важливість проведення глобальних спортивних подій у столиці.

- Це важлива подія не лише для київського марафону, а й для всієї бігової України. Це відкриває гарні перспективи для міжнародного розвитку та туризму. Подібні заходи - реальний приклад української євроінтеграції. Не словом, а ділом, – прокоментувала цю новину Ірина Ліщинська, срібна призерка Олімпійський Ігор (2008) та чемпіонату світу (2007) з бігу на дистанції 1500 м.

Нагадаємо, «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016» відбудеться вже цієї осені, 9 жовтня. У рамках заходу плануються дорослі забіги: 42,195, 21,0975, 10, 5 та 2 км. Дитячі забіги: 1000, 500 та 100 м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: