25-річний українець пробіг всі шість марафонів серії World Marathon Majors

25-річний українець пробіг всі шість марафонів серії World Marathon Majors
Олег Кравченко

22 квітня, бігун успішно подолав марафонську дистанцію в 42 кілометри в Лондоні

25-річний киянин Олег Кравченко став наймолодшим українським бігуном-любителем, який подолав усі 6 марафонів серії World Marathon Majors.

У неділю, 22 квітня, бігун успішно подолав марафонську дистанцію в 42 кілометри в Лондоні, тим самим ставши третім українцем, якому це вдалося.

«Шлях довжиною в 4 роки, по два, а то і три марафони в рік - головне було тримати темп і ритм серця. Десятки тисяч доларів, пару трійок тренерів зі своїми підходами і методами, з десяток травм, пів відра сліз, сотні кілометрів, а в кінці шляху завжди біль і порожнеча, за якою, власне, і гнався », - прокоментував своє досягнення на своїй сторінці в Facebook спортсмен.

2018 рік, за словами спортсмена, став знаковим для нього: він пробіг шостий марафон довжиною в чотири роки. Перший старт був в квітні 2014 року в Бостоні, а всього на рахунку у бігуна близько 12 марафонських забігів, а також участь в IronMan Frankfurt.

Нагадаємо, World Marathon Majors - серія щорічних змагань серед марафонців, яка проводиться з 2006 року, в яку входять наступні марафони: Бостонський, Лондонський, Берлінський, Чиказький і Нью-Йоркський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: