Акції Формули-1 упали в ціні

Акції Формули-1 упали в ціні

Рік тому за одну акцію Формули-1 давали понад 40 доларів США, а зараз дають трохи більше 30

У січні 2017 року контроль над Формулою-1 придбала компанія Liberty Media, яка заплатила за це 4,6 мільярда доларів США.

Формула-1 вийшла на біржу, і до жовтня 2017 року ціна однієї акції зросла на 91,6 % і склала 40 доларів 73 центи. З того часу, однак, спостерігається падіння, яке на цей момент перевищує 20 відсотків у порівнянні з піковим рівнем.

Станом на 13 листопада одна акція Формули-1 коштує 32,35 долари.

Про причини падіння ціни акції розповів виконавчий директор Liberty Media Грег Маффей.

«В якомусь сенсі Формула-1 схожа на споруджуваний будинок. Коли ми купували її, ми знали, що необхідно зробити певні зусилля. Інвестувати треба було в штаб-квартиру, у відділи, де не було персоналу», - цитує Forbes Маффея. 

«Чи виникають приємні і неприємні сюрпризи після купівлі бізнесу? Звичайно. Це фундаментальний принцип. Можливо, на акції тисне ситуація навколо Договору згоди. Виникає невизначеність, яка негативним чином впливає на ціну акції. Але в цілому ми залишаємося оптимістами», - додав він.

Термін дії чергового, сьомого за рахунком Договору згоди, що регламентує базові принципи Формули-1 і підписаний FIA, FOM та командами, закінчиться після сезону-2020.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: