Аліна Шух здобула відразу три перемоги на чемпіонаті України з легкої атлетики

Аліна Шух здобула відразу три перемоги на чемпіонаті України з легкої атлетики
Андрій Василевський (у центрі). Фото ФЛАУ

Молода спортсменка виступала в окремих дисциплінах

21-23 червня у Кропивницькому відбувся юніорський чемпіонат України з легкої атлетики.

Це був останній етап відбору, за підсумками якого було сформовано список кандидатів для участі у чемпіонаті світу серед юніорів (10-15 липня, Тампере, Фінляндія), інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

«Змагання пройшли у доволі складних погодних умовах – перші два дні було спекотно, у третій впродовж усього дня йшов дощ, - розповів старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв. – Тим не менш у низці дисциплін були показані високі результати».

Багатоборка з Броварів Аліна Шух виступала в окремих видах, і в трьох з них перемогла – у стрибках у висоту (1.80 м), стрибках у довжину (6.10 м) і метанні спису (53.64 м).

У забігу на 110 м з/б у хлопців Андрій Василевський з Миколаївської області вибіг з гросмейстерських 14-ти секунд, встановивши юніорський рекорд України – 13,96 с.

У метанні молота в останній день 17-річний Михайло Кохан з Дніпропетровщини вирішив спробувати себе з 6-кілограмовим снарядом і переміг з результатом 77.19 м.

У секторі для стрибків у висоту Дмитро Нікітін з Житомирщини, який цілий рік не змагався, зумів виконати норматив – 2.16 м.

Переміг львів’янин Владислав Лавський з результатом 2.19 м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: