Андрій Шевченко: Коноплянка може вийти у стартовому складі

Андрій Шевченко: Коноплянка може вийти у стартовому складі

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про очікування від матчу з Фінляндією у четвертому турі відбору до Чемпіонату світу-2018

«В стартових матчах турніру фіни повинні були домагатися більшого. Наше завдання – не фантазувати, а виходити з того, що маємо. Як слід налаштуватися на суботню зустріч з Фінляндією, не дозволивши собі навіть натяку на недооцінку, завоювати три очки – і лише після цього міркувати, яким має бути наше місце в групі.

Коноплянка? Він відчув невеликий дискомфорт у м’язі. З тих пір, як це сталося, було проведено кілька обстежень, а в четвер – Женя спробував потренуватися. Від минулих неприємних відчуттів не залишилося і сліду, спазм відпустив, так що в Одесу Коноплянка летить повноправним претендентом на місце в стартовому складі. А чи потрапить в нього – вирішимо напередодні гри», – сказав Андрій Шевченко.

Нагадаємо, матч 4-го туру відбору до Чемпіонату світу-2018 Україна – Фінляндія відбудеться завтра, 12 листопада, на одеському стадіоні «Чорноморець» о 21:45.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: