Андрій Ярмоленко: як для українського вінгера склалася перша частина сезону

Андрій Ярмоленко: як для українського вінгера склалася перша частина сезону
Андрій Ярмоленко в обіймах Караваєва
Фото Павла Кубанова

Українець вже давно не грав через травму

Першу частину сезону-2018/19 Андрій Ярмоленко спокійно може розділити на дві половини – до та після 20 жовтня.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Саме у цей день наприкінці першого тайму домашнього поєдинку «Вест Гему» проти «Тоттенгему» у межах англійської прем'єр-ліги атакувальний півзахисник збірної України зазнав важкої травми.

За прогнозами лікарів «молотобійців», у великий футбол Андрій Ярмоленко повернеться не раніше березня-квітня 2019 року.

До цього неприємного для кожного спортсмена моменту справи українця на новому місці йшли лише вгору. Головний тренер «Вест Гему», досвідчений Мануель Пеллегріні, не поспішав кидати новачка з дортмундської «Боруссії» до м’ясорубки англійської ліги.

Спочатку він випробував гравця у кубковому матчі проти «Вімблдона», а потім планомірно вводив талановитого вінгера до складу своєї оновленої команди, поступово збільшуючи час перебування Андрія на полі.

У четвертому турі Ярмоленко відіграв цілий тайм, а вже у наступному поєдинку, з «Евертоном», вийшов у стартовому складі й одразу відзначився дублем у ворота команди з Ліверпуля.

Потім були божевільний «кікс» у грі з «Челсі» та результативний пас у матчі з «Манчестер Юнайтед». Український професіонал швидко подолав важкий етап адаптації й почав стверджуватися в ролі зірки команди АПЛ. Аж раптом сталася та травма...

Зауважимо, що після відносно невдалого старту у новий рік «Вест Гем» входить у ролі міцного середняка ліги з претензіями на потрапляння до зони єврокубків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: